Wie zijn wij?

Zelfredzaamheid

De zelfredzaamheid van kinderen in het water is essentieel. Ieder kind zou in staat moeten zijn zichzelf te redden mocht het onverwacht gekleed te water gaan. Het nationale zwemprogramma in Nederland is uniek. Vrijwel alle kinderen vanaf 4-5 jaar starten met zwemlessen om uiteindelijk de Nederlandse A, B en C zwemdiploma’s te behalen.

Zwemlesvoorexpats.nl

Onder de naam Zwemlesvoorexpats.nl is de zwemschool gestart in 2009.

In de periode dat de zwemschool actief was als Zwemlesvoorexpats.nl hebben wij zwemlessen gegeven aan (voornamelijk) Nederlandse gezinnen over de hele wereld (o.a. in Nieuw-Zeeland, China, Bazilië en de Verenigde Arabische Emiraten).

Zwemles 4

Na jaren lang zwemles te hebben gegeven in het buitenland zijn we in 2012 ook gestart met zwemlessen in Nederland met dezelfde kernwaarden. Maximaal 4 kinderen per instructeur, voor kinderen vanaf 4 jaar, onder de naam: Zwemles 4. In de periode van 2012 – 2018 zijn we gestart in Rotterdam, Heinenoord en Heerjansdam.

Swimmin’

We mogen met recht zeggen dat we ontzettend dankbaar zijn voor de mooie ervaringen die we de afgelopen jaren hebben opgedaan tijdens al onze zwemreizen rondom de wereld. Naast alle mooie ervaringen hebben we ook gezien dat zwemonderwijs niet voor iedereen vanzelfsprekend is.Om wereldwijd ons steentje bij te dragen in landen waar de verdrinkingsdood een groot probleem is zijn we in 2018 gestart met de Swimmin’ Foundation.

Ons Team

Tom
Tom
Irene
Irene
Inge
Inge
Saskia
Saskia
Romy
Romy
Jennifer
Jennifer
Annemieke
Annemieke
Boaz
Boaz
Wilma
Wilma
Kevin
Kevin
Lars
Lars
Kelsey
Kelsey
Lisette
Lisette
Laura
Laura
Luc
Luc
Merel
Merel
Thomas
Thomas
Quinty
Quinty
Melissa
Melissa

Kosten

ABC-zwemlessen

Betaallink (standaard)

€ 95,93 per maand
€ 30,- Afzwemmen voor het zwemdiploma

Automatische incasso (€5,- korting)

€ 90,93 per maand (op basis van €20,98 per zwemles)
€ 30,- Afzwemmen voor het zwemdiploma

Gratis inhaallessen (alleen bij de ABC-zwemlessen voor kinderen)
Indien u een keer afwezig bent, kunt u zich online afmelden voor de zwemles. Indien u dit minimaal 10 uur van tevoren heeft gedaan, krijgt u hier na uw afgemelde les een inhaaltegoed voor terug. Met dit inhaaltegoed kunt u een inhaalles op en ander moment inplannen. (maximaal 2x per blok).

Overige

Betaallink (standaard)

€87,27 per maand – Zwemvaardigheid

Automatische incasso (5,- korting)

€82,27 per maand – Zwemvaardigheid

Voor deze activiteiten geldt dat het niet mogelijk is om de lessen af te melden en op een ander moment weer in te halen.

  • Al onze prijzen zijn inclusief BTW
  • Nationale feestdagen en overige sluitingsdagen worden van het incassobedrag afgetrokken
  • Lesgeld wordt voor de daaropvolgende maand geïncasseerd per automatische incasso.