Wie zijn wij?

Zelfredzaamheid

De zelfredzaamheid van kinderen in het water is essentieel. Ieder kind zou in staat moeten zijn zichzelf te redden mocht het onverwacht gekleed te water gaan. Het nationale zwemprogramma in Nederland is uniek. Vrijwel alle kinderen vanaf 4-5 jaar starten met zwemlessen om uiteindelijk de Nederlandse A, B en C zwemdiploma’s te behalen.

Zwemlesvoorexpats.nl

Onder de naam Zwemlesvoorexpats.nl is de zwemschool gestart in 2009.

In de periode dat de zwemschool actief was als Zwemlesvoorexpats.nl hebben wij zwemlessen gegeven aan (voornamelijk) Nederlandse gezinnen over de hele wereld (o.a. in Nieuw-Zeeland, China, Bazilië en de Verenigde Arabische Emiraten).

Zwemles 4

Na jarenlang zwemles te hebben gegeven in het buitenland zijn we in 2012 ook gestart met zwemlessen in Nederland met dezelfde kernwaarden. Maximaal 4  kinderen per instructeur, voor kinderen vanaf 4 jaar, onder de naam: Zwemles 4. In de periode van 2012 – 2018 zijn we gestart in Rotterdam, Heinenoord en Heerjansdam. Gezien de betere omstandigheden en ervaren instructeurs hanteren we tegenwoordig een maximum van 5 kinderen per instructeur.

Swimmin’

We mogen met recht zeggen dat we ontzettend dankbaar zijn voor de mooie ervaringen die we de afgelopen jaren hebben opgedaan tijdens al onze zwemreizen rondom de wereld. Naast alle mooie ervaringen hebben we ook gezien dat zwemonderwijs niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Om wereldwijd ons steentje bij te dragen in landen waar de verdrinkingsdood een groot probleem is zijn we in 2018 gestart met de Swimmin’ Foundation.

Ons Team

Tom
Tom
Eva
Eva
Irene
Irene
Melissa
Melissa
Romy
Romy
Jennifer
Jennifer
Annemieke
Annemieke
Wilma
Wilma
Kevin
Kevin
Laura
Laura
Luc
Luc
Merel
Merel
Quinty
Quinty
Bengt
Bengt
Cesare
Cesare
Chemene
Chemene
Christel
Christel
Dianne
Dianne
Dominick
Dominick
Esper
Esper
Hessel
Hessel
Lize
Lize
Luuk
Luuk
Ming
Ming
Nino
Nino
Nora
Nora
Robin
Robin
Talha
Talha
Vincent
Vincent

Kosten

ABC-zwemlessen

Kosten

€ 104,00 per maand (op basis van 24,00 per les, feestdagen worden in mindering gebracht)
€ 35,- Afzwemmen voor het zwemdiploma

  • Al onze prijzen zijn inclusief BTW
  • Nationale feestdagen en overige sluitingsdagen worden van het incassobedrag afgetrokken
  • Lesgeld wordt voor de daaropvolgende maand geïncasseerd per automatische incasso.

Gratis inhaallessen (alleen bij de ABC-zwemlessen voor kinderen)
Indien u een keer afwezig bent, kunt u zich online afmelden voor de zwemles. Indien u dit minimaal 10 uur van tevoren heeft gedaan, krijgt u hier na uw afgemelde les een inhaaltegoed voor terug. Met dit inhaaltegoed kunt u een inhaalles op en ander moment inplannen. (maximaal 2x per blok).